Kom jij dit najaar in actie voor het AutismeFonds?

We zijn trots op de lancering van Inactievoorautisme.nl, een nieuwe website waar je eenvoudig je eigen actie kunt starten om geld in te zamelen voor het AutismeFonds. Kies een activiteit die je leuk vindt en maak zo een verschil!
We zijn verheugd om de lancering van Inactievoorautisme.nl aan te kondigen, een gloednieuwe website waar je eenvoudig je eigen actie kunt starten om geld in te zamelen voor het AutismeFonds. Het concept is heel eenvoudig: bedenk iets waar jij blij van wordt en zet het in om een positief verschil te maken.

Kies je eigen actie

Of je nu van bakken, creatief bezig zijn of sporten houdt, de mogelijkheden zijn eindeloos! Bak heerlijke taarten, zamel lege flessen in, of vraag in plaats van cadeaus voor je verjaardag een donatie voor jouw actie. Misschien wil je een sportieve uitdaging aangaan, zoals fietsen of hardlopen, of ben je creatief en verkoop je je zelfgemaakte knutselwerken. Het belangrijkste is dat je een activiteit kiest waar je enthousiast over bent en waarmee je met plezier anderen helpt en hiervoor een donatie vraagt aan je familie, vrienden en collega’s.

Hoe werkt het?

  • Ga naar de actiepagina en meld je aan om jouw unieke actie te starten. Vul de benodigde gegevens in en maak binnen enkele minuten je eigen actiepagina aan.
  • Je kunt jouw actie op jouw eigen pagina eenvoudig personaliseren. Geef het een pakkende titel, schrijf een inspirerende beschrijving en voeg een leuke foto toe. Vertel vooral waarom jouw actie belangrijk is en waarom mensen zouden moeten doneren.
  • Deel vervolgens de link van je actiepagina met vrienden, familie en op social media. Vraag hen om je te sponsoren of bied bijvoorbeeld je kunstwerken of gebakken lekkernijen aan op een markt. Doneren gaat heel gemakkelijk via jouw actiepagina of via een persoonlijke QR-code.

Zo help je op een persoonlijke en leuke manier geld in te zamelen voor het AutismeFonds!

Inspiratie nodig?

Weet je nog niet precies hoe jij kunt bijdragen? Geen zorgen, we hebben het je makkelijk gemaakt! Op onze website vind je volop inspiratie en kant-en-klare ideeën om aan de slag te gaan. Klik hier om te ontdekken hoe jij op een leuke en eenvoudige manier kunt helpen.

Start hier direct jouw actie

 

Deel dit bericht